Enkel betalningshantering i skolmatsalen – Mölndals stad löser betalningsutmaningar med Microdeb.

Microdeb – Hjälper Mölndals stad med enkla betalningar i skolmatsalen.
Microdeb – Hjälper Mölndals stad med enkla betalningar i skolmatsalen.
Microdeb – Mölndals stad

“Det fungerar väldigt bra att arbeta med Microdeb som bolag. Supporten finns ständigt tillgänglig. Om vår kontaktperson inte är tillgänglig, hänvisar han direkt till någon annan."

Susanna Eggertsen Larsson, Enhetschef Mölndals stad

Enklare med Microdebs digitala betalningssätt

Genom att ersätta analoga listor och manuella processer har skolorna fått en effektiv och smidig lösning för att hantera betalningar.

Mölndals stad stod inför en utmaning där skolor fortfarande använde analoga listor och mejl för att hantera betalningar. Personliga uppgifter skrevs upp på väggen med personnummer och dokumenterades manuellt av medarbetare, vilket skapade ineffektivitet och tidskrävande processer. Mölndals stad efterfrågade dessutom en lättare statistikuppföljning för betalande gäster. För att lösa dessa problem valde Mölndals stad att samarbeta med Microdeb och införa beställningsappen Microdeb Me tillsammans med den digitala kassan Microdeb Biz Lt.

 

 

Microdeb Me används so kassa på en iPad i en restaurang.

Divider

Relaterade case

Microdeb – Regions Örebro Läns partner för förladdningsbara lunchrestaurangkort.
26 jun. 2023

Region Örebro Län – Microdeb

Region Örebro hade ett behov av att underlätta för sjukhuspersonalen genom att möjliggöra smidigare laddning av deras digita...
Microdeb hjälper Chalmers Konferens & Restauranger med betalningslösningar.
26 jun. 2023

Chalmers Konferens & Restauranger – Microdeb

Vi på Chalmers Konferens och restauranger har 70-80 000 laddningstransaktioner per år. Då är det inte så svårt att föreställ...