Region Örebro Län ville underlätta för sjukhuspersonalen genom att möjliggöra en smidigare laddningsprocess för personalens förladdningsbara lunchrestaurangskort.

Microdeb – Regions Örebro Läns partner för förladdningsbara lunchrestaurangkort.
Microdeb tillhandahåller förladdningsbara kort för Region Örebro Läns sjukhusrestauranger.
region-örebro

"Fler kunder serveras snabbare och enklare genom att använda eTjänstekort som betalning."

Mikael Hulterström, Enhetschef Måltidsservice – Region Örebro Län

Förladdningsbara eTjänstekort

Det som var viktigt för Region Örebro Län var att personalen kunde ladda på sitt förladdningsbara kort hemifrån via ipaden eller mobilen, likväl som på en dator på arbetsplatsen. 

Region Örebro Län har varit kund hos Microdeb i tio år. I det här kundcaset har vi valt att fokusera på det behov vi löste nyligen för Region Örebro Län, nämligen att förenkla för personalen på regionens sjukhus avseende att smidigare kunna ladda på sina digitala kort – både på arbetsplatsdatorer och hemifrån via mobilen. Dessa kort används för att köpa lunch i personalrestaurangen samt för att handla matlådor att ta med. Varför vill Region Örebro Län erbjuda personalen på regionens sjukhus att betala sina luncher via förladdningsbara kort? Man uppskattar fördelarna med Microdebs lösning, eftersom mängden administration minskar avsevärt. Rätt avdrag på lönen för kostförmån bokförs och lönefil går direkt till lönebyrån. Microdeb har integration mot de vanligaste bokföringssystemen. Hos Region Örebro Län används webbapplikationen Microdeb Me – det gränssnitt som privatpersoner möts av när de gör beställningar.

Divider

Relaterade case

Microdeb hjälper Chalmers Konferens & Restauranger med betalningslösningar.
26 jun. 2023

Chalmers Konferens & Restauranger – Microdeb

Vi på Chalmers Konferens och restauranger har 70-80 000 laddningstransaktioner per år. Då är det inte så svårt att föreställ...
Microdeb – Hjälper Mölndals stad med enkla betalningar i skolmatsalen.
22 jun. 2023

Mölndals stad – Microdeb

Enkel betalningshantering i skolmatsalen – Mölndals stad löser betalningsutmaningar med Microdeb.