Hos Chalmers Konferens & Restauranger laddar studenter, lärare och övriga gäster sitt förladdningsbara kort genom Swishbetalningar.

Microdeb hjälper Chalmers Konferens & Restauranger med betalningslösningar.
Microdeb hjälper Chalmers Konferens & Restauranger med betalningslösningar.
microdeb-chalmers-konferens

"Chalmers Konferens & Restauranger sparar pengar med Microdeb Me Swish förladdningsbara kort."

Jesper Lundberg, Head of Administration – Chalmers studentkår

Förladdningsbara kort

Chalmers Konferens & Restauranger har sparat hundratusentals kronor årligen genom att övergå från kort- och kontantbetalningar och införa Microdeb Me förladdningsbara kort med betalning via Swish.

Chalmers Konferens & Restauranger hade en rad behov och utmaningar som de ville lösa genom att införa Microdeb Me och Swish som betalningsalternativ. Ett av huvudproblemen var att hantera kontantbetalningar och de önskade en smidigare lösning för att ladda på de förladdningsbara lunchrestaurangskorten. Genom att övergå till digitala betalningar och implementera Microdeb Me och Swish har de inte bara sparat hundratusentals kronor årligen utan också skapat ett helt kontantfritt system. Det har lett till en explosion av antalet transaktioner, och de har nu över 800 000 transaktioner per år, vilket är en betydande ökning. Dessutom har de kunnat dra nytta av fördelarna med Swish, såsom lägre transaktionskostnader och en säkrare betalningsmetod för både dem och deras gäster. Genom att erbjuda olika betalningsalternativ, inklusive laddningsbara kort, har de ökat flexibiliteten och bekvämligheten för sina gäster samtidigt som de har minskat hanteringen av kontanter och därmed förbättrat kassaflödet.

Divider

Relaterade case

Microdeb – Regions Örebro Läns partner för förladdningsbara lunchrestaurangkort.
26 jun. 2023

Region Örebro Län – Microdeb

Region Örebro hade ett behov av att underlätta för sjukhuspersonalen genom att möjliggöra smidigare laddning av deras digita...
Microdeb – Hjälper Mölndals stad med enkla betalningar i skolmatsalen.
22 jun. 2023

Mölndals stad – Microdeb

Enkel betalningshantering i skolmatsalen – Mölndals stad löser betalningsutmaningar med Microdeb.