Vill du vara med och utveckla morgondagens betallösningar?

Mer om tjänsten

Vill du vara med och utveckla morgondagens betallösningar?

Vi fortsätter att växa och är ständigt på jakt efter talangfulla utvecklare som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss. Vi är idag mycket uppskattade av våra kunder i både det privata näringslivet och den offentliga sektorn där behov finns av en helhetslösning kring betalningar och beställningar. Vi är kända för att erbjuda flexibla lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet vid överföring av stora transaktionsvolymer.

Din vardag

Vår betallösning går ut på att erbjuda våra kunder ett flexibelt system där själva betalningen inte enbart innebär köp med bank/kreditkort. Istället erbjuder vi en stor grad av anpassning så att våra kunder ska kunna handla med allt från sin mobil, egna företagskort, nyckelbrickor och andra identifierare. Allt för att själva köpet ska gå så snabbt och effektivt som möjligt när du väl ska betala. Våra betal- och beställningslösningar används idag av några av Sveriges största företag.

Som utvecklare kommer du vara del i ett team av utvecklare som ser till att våra betallösningar underhålls och bibehåller hög kvalitet så att vi fortsätter överträffa våra kunders mycket höga förväntningar både idag och i framtiden. Med hjälp av erfarna kollegor kommer du att få stöd med att komma in i det dagliga arbetet där du kommer att få vidareutveckla spännande funktionalitet och förvalta befintliga lösningar. Hos oss finns möjligheten att på sikt få röra sig mer mot nyutveckling och på sätt få chansen att lyfta idéer och nya lösningsförslag tillsammans med produktägare och utvecklingsteam. Arbetet bedrivs i agil form med kanban-metodik och i nära samarbete med vårt Customer Success-team.

Våra kunder som vi arbetar med idag är bland andra Sodexo, Riksbanken, Fazer, Sturehof, Grupp F12, Compass Group, Sahlgrenska Sjukhuset, Swedish Match, Tetra Pak och Preem.

Vi sitter mitt på Lindholmen Science Park, där vi stortrivs. Det hoppas vi att du också ska göra!

Erfarenheter och krav

Vi på Microdeb är ständigt intresserade av att spetsa till vårt redan skickliga utvecklingsteam. Känner du dig intresserad av Microsofts värld och har arbetat med C#.NET samt webbutveckling under något år eller med spännande projekt hemma? Då är du kanske vår nästa kollega. Det viktigaste för oss är det du har rätt inställning och en vilja att hela tiden lära dig mer då vi aldrig vill stå still utan hela tiden utvecklar oss själva och våra kompetenser.

Om Microdeb

Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Microdebs betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner.

Microdeb grundades 1979 (under namnet Atronic) och har i dag 20 engagerade och duktiga medarbetare i Sverige. Huvudkontoret finns på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Ansökan och mer information

Om du har några frågor eller vill skicka en spontanansökan,

kontakta Microdebs utvecklingschef Jim Molander

Mobil: 070-212 02 31

E-postjim.molander@microdeb.se

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]