Grit – Microdebs nya vendingmodul

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Med stor glädje konstaterar vi att Microdebs vendingmodul Grit är här. Varuförsäljning via vendingmaskiner är ett sedan länge och av många mycket uppskattat sätt att bedriva snabb och smidig försäljning av snacks, godis, drickor och liknande varor på. Vi på Microdeb är av uppfattningen att allt kan göras lite bättre. Det är genom denna övertygelse som Grit har kommit till.

Lika mycket som vi strävar efter att vara nyskapande och ta fram lösningar som marknaden inte skådat tidigare, eftersträvar vi att utgå från de betalsätt som redan finns och är populära, för att därefter förfina och förbättra.

Försäljning via vendingautomater är givetvis inget nytt i sig. Men det kan tveklöst hanteras snabbare, effektivare och bättre. Inte minst i sammanhang där ett internt betalsystem är en naturlig del av tillvaron. Det råder inga tvivel om att förbättringsmöjligheterna är många och vi känner stor tillförsikt över att dessa möjligheter kan tillvaratas med hjälp av Grit – Microdebs nya vendingmodul.

 

Risk och möjlighet – som alltid

 

Att varuförsäljning via vendingmaskiner är så populärt är lätt att förstå. Som regel är det ett betydligt mer kostnadseffektivt sätt att tillgängliggöra tilltugg och dylika varor, än alternativet – bemannad kioskförsäljning. Precis som allt annat medför vendingförsäljning också risker. Inget som inte går att hantera, men de bör belysas och funderas över.

Det kan dels handla om upplevelsen för den som handlar. Oavsett om ni har en vendingmaskin för intäkternas skull, eller om det helt enkelt är ett sätt att erbjuda er personal (med flera), möjligheten att få tillgång till godsaker, går syftet förlorat om transaktionshastigheten är för låg.

Att bara blippa ett passerkort, antingen förladdat eller via löneavdrag, går väsentligt snabbare än om var och en ska leta rätt på sitt ”vanliga” betalkort och knappa in koder med mera. Dessutom riskerar det hela att resultera i omfattande merjobb för ekonomiavdelningen som behöver se till att försäljningen dokumenteras och bokförs på regelrätt vis.

 

Grit – för övervunna risker och tillvaratagna möjligheter

 

Grit är en produkt som förenklar, effektiviserar och underlättar. För administrativ personal, men också för den som handlar. De största fördelarna med Grit handlar bland annat om det faktum att den verksamhet som använder den inte betalar per transaktion, utan via en fast månadsavgift – vilket gör det hela betydligt mer prisvärt.

Vidare möjliggörs differentierad prissättning. Kanske ska anställda ha en prislapp och gäster en annan? Eller så önskar ni särskilja priserna på individnivå? Det mesta går att lösa med Grit. Sist men inte minst är ordet resurseffektivitet högst centralt. Ett av syftena med Grit är att digitalisera förfaranden som traditionellt varit analoga. Det i kombination med att Grit är en ”lågeffektsmodul” innebär att detta är en produkt för dig som värnar om planetens resurser. Icke desto mindre är det en produkt för dig som är mån om dina egna resurser. Ett exempel på det är de tydligt sammanställda rapporter som ställs till ert förfogande regelbundet.

Nyfiken på Grit? Ladda ner produktblad här och/eller kontakta Microdeb för mer information.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]