Henrik Vallentin sammanfattar tidenMicrodeb. Efterträdaren Caroline Thorén reflekterar över vad som väntar.

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Efter att ha axlat vd-uppdraget förtjänstfullt under de senaste fyra åren väljer Henrik Vallentin att lämna Microdeb för nya utmaningar. Rekryteringsprocessen som ska mynna ut i Henriks permanenta ersättare fortlöper enligt plan och fram tills den avslutats kommer Caroline Thorén att ansvara för vd-rollen på Microdeb.

Caroline har ett gediget förflutet, med ledande befattningar i både större och mindre bolag, exempelvis Hennes & Mauritz, Sigma och Nelly.com. På Microdeb kommer Caroline att inneha rollen: Interim-vd.

 
Henrik Vallentin sammanfattar sin tid på Microdeb och ger sin syn på bolagets framtid:

Först och främst är det såklart vemodigt att min tid på Microdeb är över. Samtidigt är jag stolt och glad över alla de steg vi tillsammans tagit i den riktning som vi stakat ut för framtiden. När jag ser tillbaka fyra år och jämför med idag kan jag bara konstatera att vi kommit en bra bit på vägen. För egen del ser jag förstås fram emot kommande utmaningar. Och även om det alltid känns som fel tidpunkt när man kliver av är jag tillfreds över var Microdeb befinner sig i dagsläget.

Jag är dessutom fullkomligt övertygad om att bolaget kommer att fortsätta utvecklas fantastiskt positivt under lång tid framöver. Att Microdebs grymma besättning kommer att ledas av Caroline Thorén den kommande perioden stärker min övertygelse om att Microdebs framtid är ljus.

Slutligen vill jag rikta ett stort tack till alla som på olika sätt bidragit till de framsteg vi tillsammans åstadkommit under de senaste fyra åren. Kollegor, kunder, samarbetspartners, och alla andra: Tack!

Och allra sist vill jag önska alla Microdebvänner stort lycka till. Jag kommer följa era framsteg med stor spänning.

 

Caroline Thorén som från och med 10/6 kommer att vara verksam som vd på Microdeb, ser med stor spänning fram emot den period som väntar:

Till att börja med vill jag uttrycka glädje över det förtroende jag tilldelats. Henrik har utvecklat bolaget på ett väldigt bra sätt. Jag ser verkligen fram emot att utveckla bolaget vidare tillsammans med Microdeb-teamet och våra kunder, med fortsatt goda resultat.

Utifrån den kunskap jag hittills utvunnit om Microdeb vågar jag slå fast att förutsättningarna finns. Och tillsammans ska vi ta vara på dem. Det ska bli fantastiskt roligt att starta igång arbetet och tillsammans med alla Microdebs medarbetare jobba för ett Microdeb som fortsätter att generera nöjda kunder, glädje och lönsamhet.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]