Varmt välkomna, Getinge 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Om kunden

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området.

 

Getinges utmaning

I Getinges lokaler bedrivs i dag en personalrestaurang där anställda och konsulter kan äta mot betalning. De betalmedel som för närvarande används är Swish och kontanter, samt en kod som de anställda kan fylla i för att betala via löneavdrag. Upplägget som Getinge har idag är inte effektivt och behöver moderniseras.

 

Microdebs lösning

Framöver kommer Getinge att använda sig av Microdebs molntjänst MCS, till vilken två stycken kassaterminaler kommer att kopplas. Den ena ämnar man bemanna, medan den andra kommer att fungera som en kassörlös kassa. På så sätt säkerställer man flyt och tempo i restaurangen och minimerar köbildningen.

I den kassörlösa kassaterminalen kan personalen själva välja önskade artiklar och betala för sitt ätande med sin passertagg mot löneavdrag. Befintliga passertaggar kommer att kopplas mot Microdebs plattform så att personalen kan använda dessa som betalmedel mot löneavdrag.

Debiteringarna med löneavdrag kan personalen själva följa genom att aktuellt saldo alltid skrivs ut på kvittot samt att det finns digitalt i Microdeb webbgränssnitt som alla anställda har tillgång till.

Möjligheten att betala med Swish och kontanter kommer behållas för att underlätta för exempelvis konsulter eller besökare. Men dessa betalsätt kommer att minska avsevärt i enlighet med Getinges önskemål.

Därutöver kommer Getinge att använda sig av Microdebs tjänstebeställningsfunktion för hantering av intern och extern representation. Där går personalen enkelt in med egen inloggning i ett webbgränssnitt och genomför sina tjänstebeställningar. Förfarandet är smidigt för så väl den anställde, restaurangen samt Getinges ekonomiavdelning. Dessutom säkerställer det att skatteverkets representationsregler följs.

 

Slutligen

Säger vi på Microdeb stort tack till Getinge för det förtroende ni valt att ge oss. Vi kommer att göra vårt absolut yttersta för att åstadkomma ett långvarigt, välfungerande och glädjefyllt samarbete!

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]