Våra betallösningar

Microdeb Cloud Services hjälper organisationer, restaurangföretag och offentlig verksamhet att: förenkla betal- och beställningshantering, effektivisera administrationen och underlätta verksamheten.

Läs mer

Förenklar betalhantering och beställningar för personalen

Personalrestaurangen är en plats där medarbetare får chansen att ta ett avbrott från stressiga arbetsdagar, hämta energi och samla kraft. Men tyvärr har många personalrestauranger svårt att hantera många gäster på kort tid och under lunchtider fylls restaurangen med långa köer. För att personalen ska få tid till återhämtning är det viktigt att varje betal- och beställning hanteras effektivt och smidigt.

Microdebs betallösning erbjuder en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar. Med betalningsmedel som ID-kort, passerkort eller QR-kod – slutförs betaltransaktioner på bråkdelen av en sekund och risken för köbildning minimeras. Beställningar av catering till kundmöten, utbildningar och liknande sammanträden görs enkelt med vår webbaserade tjänst.

Effektiviserar administrationen för ekonomiavdelningen

Betal- och beställningshantering har länge belastat ekonomiavdelningen med ett omfattande administrationsarbete. Följesedlar och kvitton ska samlas in, deltagare och syfte ska kartläggas och löneavdrag räknas ut.

Microdeb automatiserar hela flödet av betal- och beställningshanteringen, från kontering till faktureringsunderlag. Underlaget lagras digitalt och är sökbart. Filer för internfakturering skapas och skickas direkt till ekonomiavdelningen. Systemet har stöd för korrekt kostnadsredovisning (konto, resultatenhet, attest etc.) samt hanterar subventioner & löneavdrag.

Underlättar verksamheten för restaurangföretag

Att hantera beställningar till kundmöten, utbildningar eller liknande sammanträden kan vara krångligt för restauranger. Beställningen görs oftast över telefon, mail eller handskrivna lappar som sedan förs in i långa excelark.

Med Microdeb får restaurangpersonalen snabbt kontroll över de artiklar som ska levereras. Systemet ger ett helhetsperspektiv över specialbeställningar, allergier och tider. Det blir lättare för restaurangen att planera resurser och inköp samt minimera matsvinn.

Digitala presentkort
Digitala presentkort finns i olika former. Antingen som ett digitalt utskick via mail vid ett köp av presentkort genom en av Microdebs webbshoppar som smidigt kopplas till er hemsida. Eller i form av plastkort som liknar vanliga betalkort och som enkelt kan säljas via webbshop, kontoret eller kassasystemet. Ett digitalt presentkort oavsett form blir värdefulla först när de laddats med ett belopp och fungerar sedan som betalmedel. Digitala presentkort stärker ert varumärke och skapar merförsäljning.

Förladdade kundkort
Passar perfekt för kaféer och lunchrestauranger. Skräddarsy ditt eget kortkoncept, med eller utan mobil och öka försäljningen genom ett eget lojalitetsprogram. Underlätta för era bästa kunder, sälj mer och frigör tid genom att låta dem handla i obemannade kassaterminaler.

Investera i ett kassasystem från Microdeb eller koppla på betaltjänster på ert befintliga kassasystem:

Med Microdebs transaktionsmotor finns möjligheter som passar alla typer av kassasystem, Med Microdeb kan ni enkelt integrera nya betaltjänster till ert befintliga kassa-/affärssystem eller investera i ett nytt från Microdeb. De betaltjänster Microdeb erbjuder är:

Representationskort
Nyttja vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort för att hantera representation och underlätta fakturering. Att nyttja dessa som ett representationskort förenklar all redovisning kring representationer för både den anställde och redovisningsavdelningen. Systemet konterar automatiskt utifrån skatteverkets riktlinjer och företagets kontoplan. Samt skapar även anpassade fakturaunderlag som kan läsas in per automatik i fakturasystemet. En riktig tidsbesparing!

Lönekort
Förvandla era vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort. Förenklar betalningar för personalen samtidigt som ni effektiviserar administrationen för lön- och ekonomiavdelningar. Systemet har stöd för korrekt kostnadsredovisning och hanterar eventuella subventioner eller differentierade priser via löneavdrag.

 

Välj det område du är verksam inom

Näringsliv, organisation och restaurangföretag

Enkel hantering och fler affärsmöjligheter

Microdeb betallösning ger en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar samt effektiviserar administrationen vilket minimerar kostnader och möjliggör merförsäljning i restauranger och caféer.

arrow

Landsting – Äldreboenden och sjukvård

Spara pengar och förenkla köp

Microdeb betallösning gör det enkelt för vårdtagare, anhöriga, personal och externa besökare att göra köp med olika typer av betalmedel. Systemet förenklar och minimerar administrationen vilket frigör resurser och ger kostnadsbesparingar.

arrow

Kommun: Skolor och övrig kommunal verksamhet

Digitalisera hantering och debitering av pedagogiska måltider

Vi gör det möjligt att digitalisera hanteringen, administrationen och debiteringen av pedagogiska samt icke pedagogiska måltider i skolan. Systemet skapar en kostnadseffektiv och miljömässig måltidsplanering som minimerar matsvinn och kan även anpassas till kontroller av behörigheter och betalningsmedel vilket skapar en trygg och säker verksamhet.

arrow

Restaurang, event & catering

Merförsäljning och ökad kundlojalitet

Microdebs betal- och beställningslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse. Med förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i from av rabatt eller digitala kuponger. Med enklare beställningsrutiner för företags catering och privatkonsumtion, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen.

arrow