Teknikintresserad problemlösare? Se hit!

Mer om tjänsten

Teknikintresserad problemlösare? Se hit!

Är du teknikintresserad och älskar att hjälpa kunder och användare med deras problem? Då är du kanske vår nästa kollega. På Microdebs customer success-team brinner vi för att stötta våra kunder med utmaningar och funderingar kring Microdebs egenutvecklade betalsystem. Utöver att göra våra kunder nöjda, anstränger vi oss också hårt för att skapa en arbetsplats att trivas på. Vi vill verkligen att det ska vara riktigt roligt att jobba hos oss på Microdeb. Låter det som en trivsam tillvaro? Då tycker vi att du ska skicka en spontanansökan! Så diskuterar vi vidare därifrån. 

Om Microdeb

Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Microdebs betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner.

Microdeb grundades 1979 (under namnet Atronic) och har i dag 20 engagerade och duktiga medarbetare i Sverige. Huvudkontoret finns på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Vem är du?

Vid rekrytering av ny personal lägger vi på Microdeb väldigt stor vikt vid personliga egenskaper. För att du ska trivas i vår supportorganisation ser vi gärna att du har erfarenhet av att hjälpa andra över telefon. Erfarenhet från teknisk support eller motsvarande är meriterande. Men framförallt behöver du vara lösningsorienterad, tålmodig samt genuint villig att leverera kvalitet i varje samtal. Att du är tekniskt intresserad ser vi som en förutsättning, och har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller motsvarande är det meriterande, även om formella meriter som sagt inte är det viktigaste.

Ansökan och mer information

Låter detta intressant? Om du har några frågor eller vill skicka en spontanansökan,

Kontakta Microdeb

Telefon: 031-742 49 00

Mail: info@microdeb.se

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier