Våra tjänster – Restaurang, event och catering

Microdeb effektivserar betal- och beställningshanteringen på restauranger, event och catering.

Läs mer

Betalningar – snabbt och smidigt!

Microdebs betalslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse.

Presentkort
Elektroniska Presentkort liknar vanliga betalkort. De blir värdefulla först när de laddats med ett belopp och fungerar sedan som betalmedel. Inlösen och försäljning sker via kassan eller på webben. Med Microdebs lösning får du periodrapporter för enkel avräkning och minskar arbete med administrationen.

Förladdade kundkort
Underlätta för dina bästa kunder, sälj mer och frigör tid! Med Microdebs förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i form av rabatt eller digitala kuponger. Förutom att det ger ökade intäkter i förskott, kan det leda till merförsäljning i form av snabba köp och minskade köer. Saldokoll och laddning sker vi webb eller vid kassan. Snabbt och enkelt.

Digital beställningstjänst – förenklar cateringbeställningar

Med enklare beställningsrutiner för restauranger och catering, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen. Microdebs beställningslösning förbättrar upplevelsen för såväl konsumenter, ekonomiavdelningen och restauranger & catering .

Konsument
Med Microdebs beställningslösning kan konsumenten lägga beställningar dygnet runt. Med en bra och tydlig användarupplevelse elimineras risken för fel och missförstånd vid beställningar.

Ekonomi
Beställningstjänsten är en digital kassa som på ett enkelt sätt skapar korrekta underlag för bokföring av försäljning. Det effektiviserar administrationsarbetet för ekonomi då det bl.a. finns möjlighet till uppdelade faktureringsunderlag fördelat på kundföretag och individnivå.

Restaurang & catering företag
Är du trött på att hantera beställningar i långa excel-listor? Med Microdebs webbaserade tjänst för beställningar får ni en överblick på kommande leveranser. Microdebs beställningstjänst förenklar för vad som skall produceras samt när och vart det skall levereras. I systemet kan ni enkelt se specialbeställningar såsom gluten, laktos och allergier – vilket eliminerar risken för missförstånd. Tjänsten passar utmärkt till just restaruangverksamheter och cateringleverantörer.

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Välj område du är verksam inom

 

Näringsliv, organisation och restaurangföretag

Enkel hantering och fler affärsmöjligheter

Microdebs betallösning ger en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar samt effektiviserar administrationen vilket minimerar kostnader och möjliggör merförsäljning i restauranger och caféer.

arrow

 

Landsting - Äldreboenden och sjukvård

Spara pengar och förenkla köp

Microdebs betallösning gör det enkelt för vårdtagare, anhöriga, personal och externa besökare att göra köp med olika typer av betalmedel. Systemet förenklar och minimerar administrationen vilket frigör resurser och ger kostnadsbesparingar.

arrow

Kommun: Skolor och övrig kommunal verksamhet

Digitalisera hantering och debitering av pedagogiska måltider

Vi gör det möjligt att digitalisera hanteringen, administrationen och debiteringen av pedagogiska samt icke pedagogiska måltider i skolan. Systemet skapar en kostnadseffektiv och miljömässig måltidsplanering som minimerar matsvinn och kan även anpassas till kontroller av behörigheter och betalningsmedel vilket skapar en trygg och säker verksamhet.

arrow

Restaurang, event & catering

Merförsäljning och ökad kundlojalitet 

Microdebs betal- och beställningslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse. Med förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i from av rabatt eller digitala kuponger. Med enklare beställningsrutiner för företags catering och privatkonsumtion, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen.

arrow