Om Microdeb

Med innovation och glädje skapar vi framtidens tjänster

 

Läs mer

 

Det här är Microdeb

Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn. Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Microdebs betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner.

Microdeb grundades 1979 (under namnet Atronic) och har i dag 20 engagerade och duktiga medarbetare i Sverige. Huvudkontoret finns på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Vår affärsidé

Microdeb är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner till privata företag och till organisationer inom offentlig sektor.

Styrelse

Henrik Vallentin, SEO

Henrik Vallentin, CEO

Henrik Vallentin, CEO

Henrik har sedan juni 2015 varit CEO på Microdeb. Henrik har stor erfarenhet av ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier inom ett flertal tillväxtföretag. Han har varit med och byggt upp IT-företag vars lösningar har underlättat för slutkunden, något som stämmer helt överens med de system Microdeb tillhandahåller.

Henrik var tidigare  Vice President Sales & Marketing på Vergic, ett innovationsföretag inom e-handel och kundservice på nätet,  Country Manager för Sverige och Norge på Interoute samt videokonferensbolaget Visual Conference Group.

Kontakta Henrik henrik.vallentin@microdeb.se

David Frykman

David Frykman

David Frykman, styrelseordförande

David Frykman är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har också en fil. kand. i psykologi från Stockholms Universitet. Han är styrelsemedlem i Insplanet (NASDAQ:OMX IPL) och Acne Studios AB samt i egen investeringsverksamhet.

David har tidigare varit VD och huvudägare i Gymgrossisten Nordic AB (NASDAQ:OMX GYM) som såldes till MTG 2008. Innan dess var David Vice President på Swedbank Corporate Finance. David har författat “Financial Times Guide to Corporate Valuation”, utgiven av Financial Times Prentice Hall 2010. Han är också delägare i Fasty AB.

Ronald Johansson

Ronald Johansson

Ronald Johansson, styrelseledamot

Ronald Johansson är elektronikingenjör i botten med påbyggnad inom företagsekonomi från Göteborgs Universitet. Han är grundare av bolaget och var bolagets VD fram till 2012 från etableringen 1979.

Efter att han lämnade VD-uppdraget har Ronald arbetat med företagsutveckling och olika styrelseuppdrag. Ronald har genomgått styrelseakademin certifiering för styrelseuppdrag.

 

 

Sarah Lee

Sarah Lee

Sarah Lee, styrelseledamot

Sarah Lee har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är medgrundare och COO på Stravito, ett startup inom Knowledge Tech, som bildades 2017. Tidigare har hon innehaft ett flertal ledande roller på iZettle och MTG främst inom Customer Engagement, Customer Support och CRM. Sarah är även styrelsemedlem i Webrock Ventures.

 

Kontakta oss

Telefon +46 31 742 49 00 eller e-post info@microdeb.se

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Välj område du är verksam inom

Näringsliv, organisation och restaurangföretag

Enkel hantering och fler affärsmöjligheter

Microdebs betallösning ger en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar samt effektiviserar administrationen vilket minimerar kostnader och möjliggör merförsäljning i restauranger och caféer.

arrow

Landsting – äldreboenden och sjukvård

Spara pengar och förenkla köp

Microdebs betallösning gör det enkelt för vårdtagare, anhöriga, personal och externa besökare att göra köp med olika typer av betalmedel. Systemet förenklar och minimerar administrationen vilket frigör resurser och ger kostnadsbesparingar.

arrow

Kommun: Skolor & övrig kommunal verksamhet

Digitalisera hantering av pedagogisk måltid

Vi möjliggör digitaliserad hanteringen, av pedagogiska & icke-pedagogiska måltider i skolan. Systemet skapar en kostnadseffektiv måltidsplanering som minimerar matsvinn och kan även anpassas till kontroller av behörigheter & betalningsmedel vilket skapar en trygg och säker verksamhet.

arrow

Restaurang, event & catering

Merförsäljning och ökad kundlojalitet 

Microdebs betal- och beställningslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse. Med förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i from av rabatt eller digitala kuponger. Med enklare beställningsrutiner för företags catering och privatkonsumtion, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen.

arrow