Microdeb – Simplifying payments

Ta del av nyheter, insikter och reflektioner från Microdeb.

Läs mer

10 juli, 2020

Lika delar service- och affärsnytta

Ett resonemang om vikten av att satsningar och åtgärder ska ha ett tydligt syfte. Vad är syftet för dig att satsa på Grit, Microdeb vendingmodul? Svaret kan sammanfattas med orden service och affärsnytta.
3 juli, 2020

Produktnytt med Michael

I detta inlägg intervjuas Michael Thompson, utvecklare på Microdeb. Vi tar ett snack kring de produkter som Microdeb lanserat på sistone, hur arbetsprocesserna sett ut samt vad som väntar framöver.
12 juni, 2020

Digitala presentkort

Microdeb presenterar digitala presentkort – en presentkortslösning med fler och bättre alternativ, där målet som alltid är att göra tillvaron smidigare för användarna.
4 juni, 2020

Förberedelser inför höstterminen

I höst kommer gymnasium och övrig vuxenutbildning återgå till normal undervisning. I detta nu är det därmed tid för förberedelser. I denna text för Microdeb ett resonemang kring vikten av goda förberedelser kring ett mycket specifikt ämne.
6 maj, 2020

Ett inverterat kundcase

Ibland publicerar vi på Microdeb intervjuer med våra kunder. Dessa genomförs av nyfikenhet, men förstås också för att det är en möjlighet att synliggöra våra kunders upplevelser av våra produkter. I denna text vänder vi på perspektiven och fokuserar på er, våra kunder.
22 april, 2020

Hur mår du? – Tommy Eklund

Nytt inlägg i intervjuserien ”hur mår du?”, där vi med anledning av rådande krissituation fokuserar på hur tillvaron förändrats i litet och stort, samt hur det påverkar vårt mående. Denna vecka stämmer vi av läget med Tommy Eklund, som tillhör företagets Customer Success-avdelning, via det som än så länge heter SMS Scandinavia.
Ladda mer inlägg