Microdeb – Simplifying payments

Ta del av nyheter, insikter och reflektioner från Microdeb.

Läs mer

4 juni, 2020

Förberedelser inför höstterminen

I höst kommer gymnasium och övrig vuxenutbildning återgå till normal undervisning. I detta nu är det därmed tid för förberedelser. I denna text för Microdeb ett resonemang kring vikten av goda förberedelser kring ett mycket specifikt ämne.
6 maj, 2020

Ett inverterat kundcase

Ibland publicerar vi på Microdeb intervjuer med våra kunder. Dessa genomförs av nyfikenhet, men förstås också för att det är en möjlighet att synliggöra våra kunders upplevelser av våra produkter. I denna text vänder vi på perspektiven och fokuserar på er, våra kunder.
22 april, 2020

Hur mår du? – Tommy Eklund

Nytt inlägg i intervjuserien ”hur mår du?”, där vi med anledning av rådande krissituation fokuserar på hur tillvaron förändrats i litet och stort, samt hur det påverkar vårt mående. Denna vecka stämmer vi av läget med Tommy Eklund, som tillhör företagets Customer Success-avdelning, via det som än så länge heter SMS Scandinavia.
17 april, 2020

Hur mår du? – Tim Bohman

Att vi lever i oroliga tider behöver knappast påpekas. Coronaviruset har som bekant fått till följd att mängder av människor behövt förändra både stora och små saker i tillvaron. För att stämma av hur människor på och omkring Microdeb mår, och samtidigt belysa att vi alla sitter i samma båt presenterar Microdeb intervjuserien "Hur mår du?".
24 mars, 2020

Microdebs löfte i stormen

Vi känner starkt med med alla våra kompisar i restaurang- och hotellbranschen som är drabbade av rådande läge. Samtidigt har vi klart för oss att våra sympatier hjälper föga. Däremot hjälper intäkter. I denna text reflekterar vi över hur vi hoppas kunna hjälpa våra kunder.
25 februari, 2020

Pris efter person

I detta inlägg fokuserar vi på prissättning i restaurangsammanhang. Är det bäst att sätta höga priser? Eller ska man avvara några kronor idag, till förmån för kundens vilja att komma tillbaka? Dessutom: vilka är fördelarna med prissättning på individ- och gruppnivå? Och hur bör man gå tillväga?
Ladda mer inlägg