Microdeb – Simplifying payments

Ta del av nyheter, insikter och reflektioner från Microdeb.

Läs mer

22 november, 2019

Fokusera på kärnverksamheten

I nästan allt innehåll som publiceras i Microdebs kanaler förekommer resonemang i stil med: “Spara tid och pengar genom att effektivisera transaktioner”, eller “slipp administration med Microdebs betal- och beställningslösning”. I denna text konkretiserar vi dessa ständigt återkommande argument.
12 november, 2019

Order, Order

Microdeb förordar ordning och reda kring beställningar. Det sparar tid och resurser. Men framförallt: det blir rätt. I denna text tjatar vi om en massa problem kring otillräckliga beställningsrutiner. Dessutom uttrycker vi en och annan tanke kring hur problemen kan lösas.
1 november, 2019

3 vägar till bättre återhämtning

Efter ett längre resonemang om låg transaktionstakt och dess följder kommer här en koncentrerad version som utifrån tre konkreta punkter redogör för hur Microdebs produkter kan bidra till att sjukhuspersonal får bättre möjligheter till återhämtning.
15 oktober, 2019

Close but no effektivitet

I tider av stort fokus på effektivitet ställer Microdeb sig positiva till satsningar på personalvård. Att effektivisera processer är viktigt för alla företag som har för avsikt att växa och frodas framöver. Men en central framgångsfaktor är att undvika tankevurpan där man tror att ökad effektivisering står i kontrast till personalvård.
8 oktober, 2019

Presentkortsförsäljning på rätt sätt – tillsammans med Microdeb

Att presentkortsförsäljning ökar intäkterna i ett företag kan vi vid det här laget slå fast. Men det är viktigt att de utmaningar som är förknippat med presentkort hanteras på ett genomtänkt sätt. I denna text följer en konkret redogörelse för hur Microdeb kan hjälpa er att nå fördelarna samt undkomma nackdelarna.
Ladda mer inlägg