Våra tjänster – Näringsliv & organisation

Microdebs betal- och beställningslösning är skräddarsydda för såväl restaurangföretag, privata företag och organisationer. 

 

 

Läs mer

 

 

Restaurangföretag

 

Merförsäljning i restauranger och caféer
Genom att erbjuda kunden en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar blir det enkelt för kunden att handla. Samtidigt frigör ni personalens tid från administrationsarbete som kuponghantering, vilket gör att ni kan maximera resurser för att öka försäljningen.

Förenkla beställningsleveranser
Är du trött på att hantera beställningar i långa excel-listor? Med Microdebs webbaserade tjänst för beställningar får ni en överblick på kommande leveranser. I systemet kan ni enkelt se specialbeställningar såsom gluten, laktos och allergier – vilket eliminerar risken för missförstånd.

tt pris för varje segment
Utbud så som frukost, lunch eller mellanmål, liksom pris och debiteringssätt kan anpassas för varje kundgrupp. Fria luncher, pedagogiska måltider, subventioner, rabatter mm kan styras i tid och till individ.

Investera i ett kassasystem från Microdeb eller koppla på betaltjänster på ert befintliga kassasystem:

Med Microdebs transaktionsmotor finns möjligheter som passar alla typer av kassasystem, Med Microdeb kan ni enkelt integrera nya betaltjänster till ert befintliga kassa-/affärssystem eller investera i ett nytt från Microdeb. De betaltjänster Microdeb erbjuder är:

Digitala presentkort
Digitala presentkort finns i olika former. Antingen som ett digitalt utskick via mail vid ett köp av presentkort genom en av Microdebs webbshoppar som smidigt kopplas till er hemsida. Eller i form av plastkort som liknar vanliga betalkort och som enkelt kan säljas via webbshop, kontoret eller kassasystemet. Ett digitalt presentkort oavsett form blir värdefulla först när de laddats med ett belopp och fungerar sedan som betalmedel. Digitala presentkort stärker ert varumärke och skapar merförsäljning.
Representationskort
Nyttja vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort för att hantera representation och underlätta fakturering. Att nyttja dessa som ett representationskort förenklar all redovisning kring representationer för både den anställde och redovisningsavdelningen. Systemet konterar automatiskt utifrån skatteverkets riktlinjer och företagets kontoplan. Samt skapar även anpassade fakturaunderlag som kan läsas in per automatik i fakturasystemet. En riktig tidsbesparing!
Förladdade kundkort
Passar perfekt för kaféer och lunchrestauranger. Skräddarsy ditt eget kortkoncept, med eller utan mobil och öka försäljningen genom ett eget lojalitetsprogram. Underlätta för era bästa kunder, sälj mer och frigör tid genom att låta dem handla i obemannade kassaterminaler.
Lönekort
Förvandla era vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort. Förenklar betalningar för personalen samtidigt som ni effektiviserar administrationen för lön- och ekonomiavdelningar. Systemet har stöd för korrekt kostnadsredovisning och hanterar eventuella subventioner eller differentierade priser via löneavdrag.

 

 

 

 

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Välj område du är verksam inom

 

Näringsliv, organisation och restaurangföretag

Enkel hantering och fler affärsmöjligheter

Microdebs betallösning ger en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar samt effektiviserar administrationen vilket minimerar kostnader och möjliggör merförsäljning i restauranger och caféer.

arrow

 

Landsting - Äldreboenden och sjukvård

Spara pengar och förenkla köp

Microdebs betallösning gör det enkelt för vårdtagare, anhöriga, personal och externa besökare att göra köp med olika typer av betalmedel. Systemet förenklar och minimerar administrationen vilket frigör resurser och ger kostnadsbesparingar.

arrow

Kommun: Skolor och övrig kommunal verksamhet

Digitalisera hantering och debitering av pedagogiska måltider

Vi gör det möjligt att digitalisera hanteringen, administrationen och debiteringen av pedagogiska samt icke pedagogiska måltider i skolan. Systemet skapar en kostnadseffektiv och miljömässig måltidsplanering som minimerar matsvinn och kan även anpassas till kontroller av behörigheter och betalningsmedel vilket skapar en trygg och säker verksamhet.

arrow

Restaurang, event & catering

Merförsäljning och ökad kundlojalitet 

Microdebs betal- och beställningslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse. Med förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i from av rabatt eller digitala kuponger. Med enklare beställningsrutiner för företags catering och privatkonsumtion, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen.

arrow