Våra tjänster – Näringsliv & organisation

Microdebs betal- och beställningslösning är skräddarsydda för såväl restaurangföretag, privata företag och organisationer. 

 

 

Läs mer

 

 

Restaurangföretag

 

Merförsäljning i restauranger och caféer
Genom att erbjuda kunden en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar blir det enkelt för kunden att handla. Samtidigt frigör ni personalens tid från administrationsarbete som kuponghantering, vilket gör att ni kan maximera resurser för att öka försäljningen.

Förenkla beställningsleveranser
Är du trött på att hantera beställningar i långa excel-listor? Med Microdebs webbaserade tjänst för beställningar får ni en överblick på kommande leveranser. I systemet kan ni enkelt se specialbeställningar såsom gluten, laktos och allergier – vilket eliminerar risken för missförstånd.

tt pris för varje segment
Utbud så som frukost, lunch eller mellanmål, liksom pris och debiteringssätt kan anpassas för varje kundgrupp. Fria luncher, pedagogiska måltider, subventioner, rabatter mm kan styras i tid och till individ.

Investera i ett kassasystem från Microdeb eller koppla på betaltjänster på ert befintliga kassasystem:

Med Microdebs transaktionsmotor finns möjligheter som passar alla typer av kassasystem, Med Microdeb kan ni enkelt integrera nya betaltjänster till ert befintliga kassa-/affärssystem eller investera i ett nytt från Microdeb. De betaltjänster Microdeb erbjuder är:

Digitala presentkort
Digitala presentkort finns i olika former. Antingen som ett digitalt utskick via mail vid ett köp av presentkort genom en av Microdebs webbshoppar som smidigt kopplas till er hemsida. Eller i form av plastkort som liknar vanliga betalkort och som enkelt kan säljas via webbshop, kontoret eller kassasystemet. Ett digitalt presentkort oavsett form blir värdefulla först när de laddats med ett belopp och fungerar sedan som betalmedel. Digitala presentkort stärker ert varumärke och skapar merförsäljning.
Representationskort
Nyttja vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort för att hantera representation och underlätta fakturering. Att nyttja dessa som ett representationskort förenklar all redovisning kring representationer för både den anställde och redovisningsavdelningen. Systemet konterar automatiskt utifrån skatteverkets riktlinjer och företagets kontoplan. Samt skapar även anpassade fakturaunderlag som kan läsas in per automatik i fakturasystemet. En riktig tidsbesparing!
Förladdade kundkort
Passar perfekt för kaféer och lunchrestauranger. Skräddarsy ditt eget kortkoncept, med eller utan mobil och öka försäljningen genom ett eget lojalitetsprogram. Underlätta för era bästa kunder, sälj mer och frigör tid genom att låta dem handla i obemannade kassaterminaler.
Lönekort
Förvandla era vanliga passerkort/-taggar till personliga effektiva betalkort. Förenklar betalningar för personalen samtidigt som ni effektiviserar administrationen för lön- och ekonomiavdelningar. Systemet har stöd för korrekt kostnadsredovisning och hanterar eventuella subventioner eller differentierade priser via löneavdrag.

 

 

 

 

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 

 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannad kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 

 

Landsting & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 

 

 
Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor 
 
– Effektivsera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider