Eatery först ut med Microdebs nya mobilapp

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Microdebs nya mobilapp

I somras hade Microdeb den stora glädjen att tillkännage två nyheter på produktsidan, då såväl vår vendinglösning som vår nya plattform för digitala presentkort ställdes till kundernas förfogande. Efter en period av hårt arbete i det tysta är vi nu mycket stolta över att kunna presentera nästa produktnyhet: Vår mobilapp – som fungerar som ett digitalt betalkort och som först och främst kommer att implementeras av Eatery.  

 

Om produkten

Med appen kan användarna betala för sina måltider, se saldo, göra insättningar och följa transaktionshistoriken. Betalningen sker snabbt och smidigt via QR-kod, och pengarna dras från det förladdade kontot. Vi har stora förhoppningar om att detta förlopp ska underlätta markant för såväl, restaurangerna som appens användare. Microdebs målsättning är alltid att förenkla betalningssteget – för kortare köer och bättre flyt i restaurangen, vilket tydligt präglar det produktutbud vi haft på plats sedan tidigare. Att vi tar detta kliv mot att ännu tydligare ta tillvara de digitala möjligheter som finns känns som ett logiskt, och väldigt spännande steg i rätt riktning. 

 

Samarbetet med Eatery

Appens funktionalitet och design har arbetats fram internt hos Microdeb under det gångna året, och det är med stor glädje vi nu konstaterar att projektet nått den fas där tjänsten ska tas i bruk. Först ut blir Eatery – en snabbt växande konceptkedja med konferens, restaurang, café och leverans av mat till offentlig sektor. Eatery nyttjar flera av Microdebs lösningar sedan tidigare, och vi är mycket glada över att samarbetet nu fördjupas ytterligare. 

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@microdeb.se eller 031-742 49 00 så beskriver vi gärna hur appen kan göra nytta i din verksamhet.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]