Microdeb vinner upphandling av betallösning till Folksam

 

Läs mer

 

Microdeb vinner upphandling

Det marknadsledande mjukvaruföretaget Microdeb har vunnit upphandling gällande betallösningar till försäkringsbolaget Folksams restaurang Tullgården på huvudkontoret i Stockholm.

Betallösning till Folksam

-Vi är stolta över att efter en gedigen upphandlingsprocess ha fått förtroendet att bli leverantör av betallösning åt Folksam, säger Henrik Vallentin, VD på Microdeb.

Folksam har behov av ett effektivt, enkelt och användarvänligt betalsystem som minimerar administration och hantering av betalningar och beställningar i sin personalrestaurang. Genom att använda Microdebs betalsystem ges medarbetarna full flexibilitet att via sina passerkort betala för luncher och andra varor i restaurangen, gästmatsalen och caféet. Köpen registreras och löneavdrag görs nästkommande månad.

Beställningar av catering och luncher för interna och externa möten kommer enkelt att beställas via Atronics webbaserade beställningssystem. Dessa beställningar registreras direkt mot kostnadsställe vid intern- och externdebitering vilket underlättar och effektiviserar administrationen för både beställare och ekonomipersonal. Externa gäster och andra hyresgäster i restaurangen kan som vanligt betala med kreditkort.

Försäkringsbolaget Folksams personalrestaurang på huvudkontoret drivs i egen regi och har i dag ca 1200 gäster. I samband med att fler hyresgäster flyttar in i byggnaden räknar man med att antalet gäster kommer att öka.

Kontakt

Henrik Vallentin, VD Microdeb
Henrik.vallentin@microdeb.se

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]