Kortare köer i MattiasMat-restaurangerna Mode och Orangeriet.

Läs mer

MattiasMat konstaterar: ”Bättre flyt med Microdebs molntjänst”.

Efter att ha konstaterat att tidskrävande bankkort- och kontantbetalningar i kombination med krysskort som inte sällan hade tappats bort, var ett ineffektivt sätt att hantera betalning beslöt sig det Skövdebaserade bolaget MattiasMat nyligen för att investera i Microdebs molntjänstlösning till sina restauranger Orangeriet och Mode.

– Vi kom fram till att fler än 90 procent av besökarna i våra restauranger betalade med bankkort och att varje transaktion tog mellan 10 och 20 sekunder. Med denna insikt stod det klart för oss att vi behövde automatisera och modernisera processen för att korta köerna i restaurangen, säger Martin Knutas, en av MattiasMat:s tre ägare.

I jakten på en snabbare betallösning kom representanter från Mattiasmat i kontakt med Microdeb. Något som resulterade i att man snabbt fick sina behov tillgodosedda.

Martin Knutas igen:

– Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Microdeb. Att kunna erbjuda våra gäster möjligheten att betala i en obemannad kassa, som komplement till ett traditionellt, bemannat alternativ, har ökat flytet i restaurangerna avsevärt.

”Tanken på att kunna använda samma förladdade kort i alla våra restauranger är mycket lockande”.

Vidare är MattiasMat mycket nöjda med att samarbetet med Microdeb innebär förbättrade möjligheter att erbjuda sina stamgäster rabatterade priser. Att man valt att använda Microdebs förladdade kort har dessutom inneburit att kunderna smidigt kan ta del av förmånerna både på Orangeriet och Mode.

– Efter att inledningsvis ha använt korten till Orangeriet blev vi riktigt nöjda när samma förladdade kort kunde användas till vår nyöppnade restaurang Mode. Den smidigheten gör att vi, även för våra två andra verksamheter tittar på att byta till Microdebs system. Tanken på att kunna använda samma förladdade kort i alla våra restauranger är mycket lockande, avslutar Martin Knutas.

Är ni också verksamma inom restaurang, event eller catering? Nyfikna på vad Microdeb kan göra för er?

Läs mer här

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]