Våra lösningar – Landsting

Microdeb hjälper dig digitalisera betal- och beställningshantering

Läs mer

Personal inom landstinget

Förenkla beställningar inom landstinget
Med Microdebs webbaserade tjänst för beställning av catering blir det enkelt för medarbetare att beställa mat och fika till sammanträden.  I systemet kan anställda enkelt registrera speciella behov såsom gluten, laktos och allergier – vilket eliminerar risken för missförstånd.

Digitalisera betalningshantering
Genom att implementera Microdebs betallösningar tar ni ett stort steg i er digitaliseringsresa. När personalen betalar med ID-kort, passerkort eller QR-kod, går transaktionerna igenom på bråkdelen av en sekund vilket minskar risken för köbildning. Systemet lagrar automatiskt underlaget för eventuellt löneavdrag vilket i sin tur effektiviserar administrationsarbetet.

Sjukvård

Förkorta kötider
Sjukhusens restauranger och kiosker står inför utmaningen att hantera många gäster på kort tid. Under lunchtider besöks restaurangen av personal, vårdtagare och externa besökare. Sjukvårdspersonal har ofta begränsat med lunchtid vilket gör att långa köer minskar tiden för återhämtning. Med Microdebs lösningar går transaktionerna på bråkdelen av en sekund, vilket minimerar köbildningen och förbättrar kundupplevelsen.

Minimera administrationen
Digitalisera era betal- och beställningsrutiner med Microdebs lösningar. Genom att automatisera hanteringen av administrationen skapas stora kostnadsbesparingar.

Äldrevården

Säkert betalmedel för boende
Inom äldrevården finns en risk förknippad med kontanthantering. Boenden kan enkelt tappa bort kontanter samtidigt som PIN-koder för bank-/kreditkort glöms bort. Genom att erbjuda betalmedel som förladdade kort eller fakturakort, underlättar ni för boenden att hålla koll på sin ekonomi – dessa betalmedel passar även externa besökare och personal. Anhöriga och personal kan enkelt hjälpa till att förladda kort, för de boenden som behöver hjälp.

Enkelt att ersätta borttappade kort
Tack vare att den boende eller den besökande i form av ett kortkonto i systemet kan identifieras och alltid härledas till de pengar de har rätt att handla för, så kan de snabbt få ett nytt kort med samma rättigheter från personalen om kortet tappas bort.

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

Välj område du är verksam inom

 

Näringsliv, organisation och restaurangföretag

Enkel hantering och fler affärsmöjligheter

Microdebs betallösning ger en användarvänlig och snabb hantering av betalningar och beställningar samt effektiviserar administrationen vilket minimerar kostnader och möjliggör merförsäljning i restauranger och caféer.

arrow

 

Landsting - Äldreboenden och sjukvård

Spara pengar och förenkla köp

Microdebs betallösning gör det enkelt för vårdtagare, anhöriga, personal och externa besökare att göra köp med olika typer av betalmedel. Systemet förenklar och minimerar administrationen vilket frigör resurser och ger kostnadsbesparingar.

arrow

Kommun: Skolor och övrig kommunal verksamhet

Digitalisera hantering och debitering av pedagogiska måltider

Vi gör det möjligt att digitalisera hanteringen, administrationen och debiteringen av pedagogiska samt icke pedagogiska måltider i skolan. Systemet skapar en kostnadseffektiv och miljömässig måltidsplanering som minimerar matsvinn och kan även anpassas till kontroller av behörigheter och betalningsmedel vilket skapar en trygg och säker verksamhet.

arrow

Restaurang, event & catering

Merförsäljning och ökad kundlojalitet 

Microdebs betal- och beställningslösning minimerar restaurangköer och skapar en trivsam gästupplevelse. Med förladdade kundkort kan restauranger erbjuda specifika lojalitetsfördelar i from av rabatt eller digitala kuponger. Med enklare beställningsrutiner för företags catering och privatkonsumtion, sparar ni både tid och skapar möjlighet till merförsäljningen.

arrow