Kalle Blomnell, utvecklare

 

 

 

Läs mer

 

 

Lär känna Kalle Blomnell

Intervjun i skriftligt format

 

Berätta lite kort om dig själv och din roll:

Mitt namn är Kalle och jag jobbar som utvecklare här på Microdeb. Jag har jobbat här sen i maj (2019) och började egentligen i januari, som praktikant och gick sedan över till anställning.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

När man får positiv feedback av kunder och kollegor så kan det göra hela ens vecka, för det känns som att man har gjort ett bra jobb, och det är inte bara en själv som tycker det. Det tycker jag är roligast!

Vilken är den största utmaningen?

Hittills var det väl egentligen att lära sig, allting. Eftersom jag kom hit helt ny från skolan så var allt helt nytt. Det var nya system för mig, så det var en stor utmaning att komma igång och hitta i systemen och lära sig produkten. Men efter att jag lärt mig det har det flutit på riktigt bra faktiskt. 

Vad motiverar dig?

Förutom arbetsuppgifterna, som jag tycker är roliga, så är kollegorna en stor del på en arbetsplats för mig. Och jag trivs så himla bra med alla här på kontoret. Att gå till jobbet på morgonen är bara kul, varje dag tycker jag. Det är alltid en bra stämning bland allihopa.

Var befinner sig Microdeb om fem år?

Förhoppningsvis så kanske vi har kommit ut lite mer på den internationella marknaden.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]