Hur mår du?

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Att vi lever i extraordinära, oroliga och på många sätt konstiga tider behöver knappast påpekas. Coronaviruset har som bekant fått till följd att mängder av människor behövt förändra både stora och små saker i tillvaron.

Tim Bohman

Tim Bohman

I denna intervjuserie stämmer vi av hur människor på och omkring Microdeb mår i denna situation. Utöver det genuina intresset för varandras mående är syftet med intervjuerna att belysa att vi alla sitter i samma båt. Genom att prata om situationen kan vi öka vår förståelse för varandra. Dessutom kanske vi kan ge varandra tips och tricks för att hantera krisen, både praktiskt och känslomässigt. Vi inleder med Tim Bohman, kundansvarig på Microdeb.

Hej Tim, hur mår du? 

Jag mår kanonbra!

Hur har din tillvaro förändrats sedan Covid-19 gjort entré?

Vi alla upplever nog en förändrad tillvaro, vissa mer än andra. För min egen del så är en större skillnad i min tillvaro att jag arbetar hemifrån, vilket naturligtvis är en omställning, men har visat sig fungera alldeles utmärkt med dagens teknik! Jag tycker att det är väldigt roligt och spännande att se hur väl dialogen mellan Microdeb och våra kunder löper på trots att vi inte kan träffas fysiskt under denna period.

I övrigt så handlar min tillvaro till större del nu om att finnas där för våra kunder, där många har det väldigt tufft nu. Vi försöker att bidra med vår kompetens och de pusselbitar vi har för att göra deras vardag lite enklare.  

Vad tror du är viktigast för oss som leverantör att fokusera på för att underlätta för våra kunder i den här situationen?

Jag tror att det viktigaste är att vi med vår mångåriga kompetens inom vår bransch nu för en dialog med våra kunder, för att höra vilka delar vi kan hjälpa till med, samt verkligen säkerställa att våra kunder får ut maximalt av Microdebs tjänster och produkter.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]