Hur mår du?

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

Intervjuserien ”hur mår du?” där vi stämmer av läget med människor på och omkring Microdeb rullar vidare med ännu en intervju. Som alla vet befinner vi oss, med anledning av Coronaviruset, i en alldeles extraordinär situation. Och eftersom följderna detta får, i både litet och stort kan vara mycket påfrestande vill vara särskilt uppmärksamma på hur människor runt omkring oss mår. Att vi dessutom vill göra det i form av en intervju som publiceras för allmän beskådan beror på vår övertygelse om att jobbiga saker blir lite mindre jobbiga om vi pratar om dem. Till vår stora glädje har vi denna vecka fått byta några ord med Tommy Eklund. Tommy tillhör Microdebs Customer Success-avdelning och jobbar på det vi internt börjat kalla för ”Microdeb Bromma”, men som än så länge går under namnet SMS Scandinavia.

Tommy Eklund

Hej Tommy, hur mår du? 

Jag är frisk och mår bra. 

Hur har din tillvaro förändrats sedan Covid-19 gjort entré?

Rent jobbmässigt så har det inneburit mindre kundkontakt, mera digitala möten, jobba hemifrån i perioder samt intern utveckling av våra tjänster mot våra kunder. Snabbt kunna installera kassasystem hos några av våra kunder som fått tagit över verksamheter i dessa tider. Privatmässigt har det inneburit mycket inställda aktiviteter och konserter (älskar att gå på konserter) och mindre sociala kontakter. Mer hänga med familjen helt enkelt vilket är härligt!

Vad tror du är viktigast för leverantörer likt Microdeb och SMS att fokusera på för att underlätta för våra kunder i den här situationen?

Det viktigaste för oss just nu är att finnas tillgängliga för våra kunder och hjälpa dem med att hantera denna situation. Tillsammans med kunderna skapa erbjudanden i deras dagliga verksamhet för att locka gäster till deras restauranger även i dessa tider. Parallellt med detta se till att fortsätta utveckla våra produkter mot våra kunder så att vi kan fortsätta leverera bra tjänster mot dem.

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]