Familjen Orrmyr väljer Microdebs presentkortslösning

 

 

 

 

 

 

Läs mer

 

 

De Göteborgsbaserade krögarna Familjen Orrmyr har sedan tidigare restaurangerna Totale, Bord 27 samt Natur i sin portfölj. Nästa månad slår man även upp portarna för sin nya restaurang Salut, i Saluhallen i Göteborg. I samtliga restauranger har presentkort sålts sedan en tid tillbaka.

I takt med att efterfrågan på presentkort ökade, utvärderade Familjen Orrmyr sättet på vilket försäljningen hanterades. Slutsatsen blev att den manuella administrationen kändes onödigt krävande. Utöver önskemålet att automatisera hanteringen formulerades också målsättningen att kunna sälja presentkorten via restaurangernas webbsidor. En viktig aspekt var att presentkorten skulle kunna användas på samtliga av Familjen Orrmyrs restauranger, allt efter gästens önskemål.

Överenskommelse nåddes snabbt och smidigt

När Familjen Orrmyr färdigställt sin kravbild inleddes jakten på en samarbetspartner som kunde bidra till att målsättningarna realiserades. Jakten ledde till att en dialog mellan Familjen Orrmyr och Microdeb påbörjades. Och kort därefter nåddes en överenskommelse som innebär att presentkortsförsäljningen på Totale, Bord 27, Natur och Salut framöver kommer att hanteras via Microdebs plattform MPS, vars funktionalitet ligger helt i linje med de krav Familjen Orrmyr formulerat.

Den smidiga process som mynnat ut i överenskommelsen och som vi hoppas är startskottet på ett långt och framgångsrikt samarbete har genererat positiva tongångar på såväl Theres Svenssons gata som på Kristinelundsgatan.

Såhär säger Tim Bohman, Key Account Manager på Microdeb och kundansvarig gentemot Familjen Orrmyr 

”Efter konstruktiva samtal där vi tidigt blev väl införstådda med vad kunden förväntar sig känns det fantastiskt kul att välkomna våra nya kompisar Familjen Orrmyr. Vi på Microdeb känner stor ansvarskänsla inför förtroendet vi tilldelats och kommer att göra vårt bästa för att bidra till att öka kundens lönsamhet.”

Tillförsikten är stor även hos Familjen Orrmyr. Krögaren Peter Orrmyr har följande att säga om det samarbete som just inletts

”Vi har genom åren fått många förfrågningar om att köpa presentkort från runt om i landet, men inte riktigt kunnat hantera detta på ett praktiskt sätt. Det var framför allt mot denna bakgrund vi sökte upp Microdeb. Samarbetet med Microdeb ligger dessutom helt i linje med vår förflyttning till bra digitala lösningar. Och att våra gäster kan använda sina presentkort på vilken som helst av våra krogar, det är ju en bonus som är hur bra som helst!”

 

 

Läs vad Microdeb kan göra för just er

klicka på det område du är verksam inom

 

 

Näringsliv & organisation
– Enkel hantering, fler affärsmöjligheter
 
– Automatisera representationshantering
 
– Öka merförsäljning genom lojalitet
 
– Förbättra beställningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurang, event & catering
– Merförsäljning och ökad kundlojalitet
 
– Förskottsintäkter med presentkort
 
– Obemannade kassor för kortare köer
 
– Förenkla beställningsförfarande
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regioner & sjukvård
– Förenkla köp & öka lönsamhet
 
– Minska köer i personalcafé-/restaurang
 
– Eliminera stress för sjukhuspersonal
 
– Minska antalet resurser
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommun, skola & äldrevård
– Eliminera kuponger & manuella listor
 
– Effektivisera fakturahantering
 
– Automatisera interna debiteringar
 
– Loggning av pedagogiska måltider
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]