Bolagskompaniet/VisitTo satsar Microdebs lösning för presentkortsförsäljning.

Läs mer

Bolagskompaniet/VisitTo satsar på Microdebs lösning för presentkortsförsäljning.

Microdeb har den stora glädjen att välkomna Bolagskompaniet/VisitTo som ny kund. Bolagskompaniet som står i begrepp att lansera sin nya upplevelsesajt VisitTo, har beslutat sig för att använda Microdebs plattform för att hantera försäljningen av presentkort. På sajten kommer kunderna enkelt kunna välja huruvida de önskar köpa ett presentkort i digitalt eller analogt format. Med hjälp av Microdebs lösning kan Bolagskompaniets digitala presentkortsförsäljning ske helt per automatik, från att det beställs till att det är kunden tillhanda. Microdebs plattform underlättar även för inlösenprocessen av presentkortet hos Bolagskompaniets samarbetspartners, där de enkelt kan lösa in presentkortet från konsument via Microdebs webbterminal i mobilen. På så sätt kan debiteringarna mellan Bolagskompaniet och dess partners skötas på ett enkelt sätt. Det smidiga administrationsbesparande upplägget faller Bolagskompaniets VD Peter Rasmussen i smaken.

 – Till stor del handlade beslutet just om det. Möjligheten att eliminera administration. I det avseendet hittade vi inget bolag som kunde erbjuda oss bättre förutsättningar än Microdeb, så i slutändan var det ett enkelt beslut att ingå det här samarbetet, förklarar Peter Rasmussen.

Ett samarbete som vilar på goda relationer:

 Utöver administrationslättnad var den goda relation som finns mellan Bolagskompaniet och Microdeb avgörande för att samarbetet blev av.

– Ja, för oss är det viktigt att det finns goda förutsättningar att gemensamt bygga vidare på lösningen framöver. För att ett samarbete ska kunna fördjupas måste känslan vara god från början, vilket den är. Det är vi glada för, berättar Bolagskompaniets VD, Peter Rasmussen.

Microdeb är mycket belåtna med samarbetet och ser med tillförsikt fram emot lanseringen av Bolagskompaniets upplevelsesajt: VisitTo.

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]