Bolagskompaniet/VisitTo satsar Microdebs lösning för presentkortsförsäljning.

 

 

 

Läs kundcase

 

 

Kundens utmaning

I samband med att Bolagskompaniet skulle lansera sin nya upplevelsesajt VisitTo, gav man sig ut på jakt efter en samarbetspartner kring försäljning av presentkort. Bolagskompaniets allra mest centrala krav var att hitta ett bolag som kunde erbjuda en plattform som medför så lite administration som möjligt:

– Till stor del handlade beslutet att samarbeta med Microdeb just om det. Möjligheten att eliminera administration. I det avseendet hittade vi inget bolag som kunde erbjuda oss bättre förutsättningar än Microdeb, så i slutändan var det ett enkelt beslut att ingå det här samarbetet, förklarar Bolagskompaniets VD, Peter Rasmussen.

Denna lösning levererade vi till kunden

Bolagskompaniet kommer att använda Microdebs presentkortslösning på VisitTo – den upplevelsesajt de står i begrepp att lansera.

Resultat

Med hjälp av Microdebs presentkortslösning kan Bolagskompaniets digitala presentkortsförsäljning ske helt per automatik, från att det beställs till att det är kunden tillhanda. Microdebs plattform underlättar även för inlösenprocessen av presentkortet hos Bolagskompaniets samarbetspartners, där de enkelt kan lösa in presentkortet från konsument via Microdebs webbterminal i mobilen. På så sätt kan debiteringarna mellan Bolagskompaniet och dess partners skötas på ett enkelt sätt.

Dela i sociala medier

Dela i sociala medier

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]